Snart vår

Bara en dag kvar på denna månad. På lördag skriver vi den första mars. Nu är våren på ingång om än vädret är dassigt. Jag har nyss ordnat med mina tulpaner. Bytt vatten i vaserna osv. Det tar sina lilla tid att sköta blommor. Men det är det värt om man vill ha dom att vara vackra länge.
 
Matte är på jobb efter lunchen som bestod av pasta och brattwurst tillsammans med sallad. Sen smaskade jag det sista på tårtan.
 
Tror att många är förkylda nu och jag är snorig. Bättre med rinnsnuva än lunginflammation. Ska sticka en stund och sen sova framför TV. Bästa sömnmedlet är TV.
 
Hoppas Isabel tittar in så jag får be henne handla lite. Det nödvändigaste. Ska skriva en lista. Ha en bra fortsättning på dagen. Hej då!
 
 


Blommor i massor

Fick två underbara buketter tulpaner på min födelsedag igår. Den ena kom Matte med och den andra kom från Stockholm (eller fjollträsk som det stog på kortet). Det kan jag säga att det gladde mitt hjärta. Sen ringde det och grattades hela tiden. Man kunde tro att jag fyllde jämt. Alec ringde och dom kommer på torsdag. Sen ringde Jocke. Pernilla hörde också av sig. Oscar och Tova var förkylda och ringde i alla fall. Ni kan tro att jag sov gott efter denna dag.
 
Matte och jag åt lunch innan han for till jobbet. Pannbiff, löksås, blomkål och potatis blev det. Gott! Sen sov jag framför TV en stund, i den sköna fåtöljen. Vädret är mulet och ganska varmt. Dvs blött. Längtar efter att det blir barmark här utanför huset, så man kan gå ut en sväng. Om man får på sig skor. Ni ser jag måste klaga varje dag, annars går det inte. Men jag är ganska nöjd ändå!
 
Vitrinen på Jysk ser ut så här. Skulle passa med bordet jag har. Ska i alla fall kolla på Storheden. När jag är stadd vid kassa. Nu får ni ha det så bra och hej då!
 
 
 
 

Min födelsedag

Idag fyller jag år. Är otroligt tacksam för att ännu en tid få tillbringa den med mina kära. Det har varit på håret några gånger. Men skam den som ger sig. Genom FB har jag blivit grattad och det känns lyckosamt att ha vänner både gamla och unga.
 
Läkarbesök för Matte idag och sen kommer han hit och äter lunch. Gör en gryta på köttkorv, lök, morötter, potatis och broccoli. Igår gjorde jag en tigerkaka som vi kan äta till kaffet. Istället för tårta. Bengt ringde på morgonen och grattade och Jocke ringde igår (han tog väl fel på dag). Men vad gör det. Min brors barnbarn fyller 22 idag och jag har grattat henne.
 
Igår såg jag ett program på trean, Talang Sverige och sen Hasselhoffs talkshow, det var båda preminärer. Nollgradigt på morgonen och det ser blött ut. Isigt på gångbanan och bara att hålla sig inne för mig. Annars längtar jag ut och promenera i solen. Men när det blir barmark och solen kommer fram då ....... Nu i dagarna börjar det skymma strax före sex men det blir ljusare och ljusare.
 
Appropå mina möbeldrömmar Såg jag att Ikea har ett vitrinskåp för 2400 kr och Jysk ett för 1800 kr. Det är vitt och har glas hela vägen. Förstår nån vad jag menar? Spara bara. Fast det är inte lätt med alla räkningar som droppar in. Skulle behöva en extra inkomst. Får väl glädja mig åt mitt nygamla bord så länge. Ha nu en bra dag, det ska jag ha. Ciao!!!!!!!!
 

Blir bara arg

Nu är OS avslutat och bra är det. Lite ledsen blir man över beskyllningen att en hockeyspelare är dopad. Och han har tagit en medicin för allergi och den har han tagit i flera år. Denna instans som bestämmer tycker han har dopat sig. Fy för den lede. Ingen rättvisa här inte. En del får använda medicin och andra inte. Hockeylaget borde sätta ner foten ordentligt.
 
Några grader kallt är det idag. Våren låter vänta på sig. Snö har vi i överflöd. Nu när dagarna blir ljusare så behövs den inte för att lysa upp.
 
Omläggning idag igen. Ska det aldrig ta slut med såren. Bläh! Stackars mina tår. Det går trögt med stickningen av Mattes sockor. Hua! Sover hellre än stickar. Det är fåtöljens fel, för att den är så skön. Jaja alla har vi nåt att skylla på. Ska i alla fall spela lite mahjong nu. Ha en bra dag ni snälla, glada. Hej då!
 
Nu är det semmeldags.
 
 

OS avslutning

Börjar med att gratta ryssarna till tre medaljer på 5-milen. Strongt gjort. De svenska killarna kom 7, 8 och 9 och det var bra nog. Jag förstår inte varför jag nu är så less på Norges skidlag. Men så är det.
 
Däremot är jag glad åt mitt nya (begagnade) vita, runda matbord. Isabel hämtade det i Smedsbyn igår efter hennes jobb. Sen kom hon med det och monterade isär det gamla stora som bars ut i förrådet. Monterade ihop det nya och sen städade hon också. Jag bara satt i min sköna fåtölj och tittade på. Hm! Jag är så nöjd nu. Nu är det bara vitrinskåpet som saknas. Sen tycker Isabel att jag behöver en ny matta under bordet. Den jag har nu är en grön ryamatta.
 
Klockan ett är det hockeyfinal mellan Canada och Tre Kronor. I mitt tycker är det inte klokt att domarna är från Canada. Är det rättvist? Jaja!
 
Idag är det inget snö som faller, men är ändå mulet. Bara några kallgrader. Snart mars månad. Längtar efter solen. Men den kommer, var så säker. Ha nu det bra. Hej då!
 

 


Mycket snö har vi

Hann inte med bloggen igår. Matte var ledig på dagen och började inte förrän vid åttatiden, så det var TV-tittande på OS hela tiden. Sen hade jag ont i bröstet. Lungorna? Har en läkartid den 7 mars så jag vänta till dess. Matte tyckte jag skulle åka till akuten, men det orkar jag inte. Det är ju så att man ska vara frisk för att orka med akuten. Man härdar ut.
 
Jag vill inte skriva om de norska damernas framgång på tremilen idag. Däremot var det kul med bronset som herrarna i curlinglaget tog igår. Och Anna Holmlund fick brons i freestyle, bra! Sveriges tre kronor spelar final i hockey, mot Canada, i morgon. Domaren är från Canada? Canadensarna behöver väl hjälp. Nu har lilla Sverige tagit 14 medaljer. Pyttelilla Norge har tagit fler men av andra orsaker.
 
Matte for hem i natt för att sova ut. Börjar i kväll igen. Isabel har köpt ett vitt, runt matbord på FB till mig. Samtidigt har hon satt ut mitt matbord till försäljning. Kanske jag får ha två bord i min lilla lägenhet. Mitt förråd är fullt så där platsar det inte. Jag har ju länge letad efter ett vitt, runt bord. Så jag är glad för det.
 
Jag värmer upp bruna bönor till middag och steker några korvskivor. Blir väl ensam vid middagsbordet eller så äter jag vid TV-n. Ha en bra lördag och hej då!
 
 Så här mycket snö har vi fått senaste dagarna! Bläh!

Torsdag kväll

Torsdag kväll och Matte har farit på jobb. Idag kokade jag bruna bönor och stekte korv till det. Det blev vår middag. Gott som tusan. Skulle gärna ätit stekt fläsk till bönorna men min son föredrar korv. Till lunch gjorde jag räkmackor på polarvete.
 
Ett silver i dag då curlingdamerna då fick spö av Canada. Jag tyckte ändå att svenskorna gjorde bra ifrån sig. Igår när jag var på Ica Maxi och handlade kom jag hem lagom för att se sprintstafetten. Brons för både damer och herrar. Tror det är 12 medaljer svenskarna har plockat hem so far! 
Nu ska jag koka nyponsoppa som Matte kan ta till en nattmacka när han slutat jobba. Sov gott mina vänner!
 
 
 
 
 


En stressig dag

Det blir en stressig dag för mig. Hockey som ska genomlidas och sprintstafetter. Jag ska också hinna med att ta en färdtjänst till Ica Maxi. Och det vet man vilken tid det tar. Har börjat med att duscha och att göra en kopp kaffe, rosta två bröd med marmelad. Kanske inte den nyttigaste frukosten, men gott.
 
Hockeyn som spelas är slutspel för Sverige mot Slovenien. Verkar lätt på pappret men det kan bli svårare. Sprintstafetten körs av Ida Ingemarsdotter och Stina Nilsson för damerna och Emil Jönsson och Teodor Peterson på herrsidan. Bara att hålla tummarna!!!!!!!!!!!! Sen är det visst semifinaler för curling också. Hur ska man hinna? Bara att sluta blogga och jäkta vidare.
 
Vi hörs!
 
 
 
 

Bara en vanlig dag

Igår fick man återigen höra "Du gamla du fria" när herrarna fick motta guldet i Sotji. Inte utan att man blev lite stolt så svensk man är. I natt har jag varit vaken flera gånger. Vet inte varför. Ute är en traktor och skottar. Ser ut som blötsnö. Inte kul på väderfronten tycker jag. Det bästa är att våren närmar sig så sakteliga. Matte ska komma idag. Får skicka han på affären för nu är kylen tom igen. Planerar en handlingsdag i morgon. Beror på om jag får på mig några skor.
 
I Sotji är det storslalom för damer idag. Vi har några tjejer med där. Håller tummarna för dom. Annars är det väl curling för herrar som är största medaljhoppet. Men vet inte när dom kör igång med semifinalerna.
 
Kanske jag tar fram dammsugaren idag. Det behövs verkligen. Sen skulle jag städa på skrivbordet för där är det verkligen kaos. En maskin tvätt kanske också blir gjord. Sen TV för hela slanten. Bara en vanlig dag i hemmet. Ha en bra dag och hej!
 
 

Nollgradigt

Tråkigt väder! Mulet med snö som hänger i luften. Det blåser i alla fall mindre. Efter en intagen frukost har jag startat en maskin med tvätt. Som tur är har jag upptäckt en dubbelfaktura från Luleå kommun. Tänk er att dom vill ha betalt två gånger för utförda tjänster. Tur att jag inte är senil och gladeligen betalar. Har inte ekonomi för detta. Snart är dom ett minne blott. När dom sa på sjukhuset att jag inte ska använda stödstrumpor innan tårna läkt, så tror dom inte att jag behöver mer hjälp som t ex med städning. Let it be! Bra kvinna reder sig själv.
 
Blir mindre TV med OS idag för mig. Skidåkarna har ledigt till onsdag då dom kör sprintstafetten. Sen vet jag inte vad det är på programmet från Sotji. Omläggning idag för mina tår. När blir det bra kan man undra? Ingen som vet, ingen som vet.....osv
 
Ha en bra måndag! Ciao!
 
 
 
 

Mera guld

Herrarna tar guld i Sotji idag. Lars Nelson, Daniel Richardsson, Johan Olsson och Marcus Hellner är guldlaget som 16/2 2014 vinner OS guld i stafett. Vilka killar. Silvret tar Ryssland och Frankrike vinner brons. Nu har Sverige 9 medaljer och alla i längdskidåkning. Ännu är det en vecka kvar av tävlingar. Och allt kan hända. Pratade nyss med Matte och han var lika glad som jag.
 
Vädret är ingen höjdare idag. Snöar och blåser gör det. Riktigt skitväder. Tur jag får vara inne. Har duschat på morgonen och bytt sängkläder. Det tog mig cirka en timme att sätta täcket i påslakanet. Jag är så fumlig när jag ska göta nåt sånt. Men nu är det gjort.
 
Ska se lite TV och sen fixa mat. Har en korvbit så jag steker några skivor och kokar potatis till detta. Skulle på affären men kan inte ta på mig skorna så det blir inte. Får trolla med knäna så att korven räcker. Matte kommer på tisdag eftermiddag så då får han handla. Kanske att jag far på onsdag och handlar lite.
 
Har några maskiner tvätt att ta hand om. Gör en idag och en i morgon.  Ha en fin söndag trots vädret. Höres!
 

Stafettguld till Sverige

      OS guld till dessa tjejer, Charlotte, Anna, Emma och Ida. Det hände den 15/2 2014. Och man blev helt förstummad när man insåg att ingen norska var i närheten. Silvret bärgades av Finland och Tyskland tog bronset.
 
Matte lagade chili till middag och bjöd också Isabel och Alec. Sen såg vi Sverige - Lettland som vi vann, om än det satt långt inne. Matte har nu farit på nattskift och jag ska snart koja.
 
I morgon en ny stafett för killarna. Kan man hoppas på medalj? Sov gott mina vänner.Ciao!
 
 

Alla hjärtans dag

Två medaljer till längdskidlandslaget idag. Johan Farsan Olsson tog silver och Daniel Rickardsson brons på 15 km klassigt. Vann gjorde Cologna. Gläder i alla fall ett svenskt hjärta. Ingen medalj till Norge. Imorgon är det damernas stafett. Får se hur det blir. Kan tippa att Norge tar hem allt. Kanske dom har två lag så dom kan få guld och silver.
 
Vi har ätit lunch jag och Matte. Fisk. Matte ser hockey Sverige-Schweiz och jag diskar och gör en äppelkaka till eftermiddagskaffet. Matte börjar 22.00 och jobbar natt.
 
Har bara lite ont i tårna. Min ordinarie sköterska la om igår och då brukar det bli bra. Nu ska jag sätta mig hos Matte och se hockeyn. Kanske dom gör några mål då.
 
Är ganska varmt idag har kommit nån centimer snö. Ni ska ha en bra dag. Hej då!
 
 
 

Kalla knep en silver

Silver till Kalla idag. Och hör och häpna Björgen blev utan medalj. Hahaha! Jag har cymbicort hemma ifall du är utan Marit. Utan blev jag av städhjälp idag. Ringde ju igår för att höra om nån skulle komma idag. Hon som svarade skulle ringa mig när hon visste. Antagligen vet hon inget nu heller  eftersom hon inte ringde, varken igår eller idag. Bara jag inte måste betala för nåt jag inte inte får. Eller är det så att när jag inte ska ha strumpor på mig, behöver jag inte få städat. Skit för att bli gammal.
 
Hörde att Alice Babs dog i förgår, 90 år gammal. Skönt för henne att slippa bli inlåst bakom mörka gardiner. Ja jag såg dokumentären. Fruktansvärt hur man behandlar en gammal människa. Och sen skylla på att hon var senil. En senil människa behöver också sällskap av sina vänner. Jag skulle också bli senil om nån behandlade mig så.
 
Matte jobbar kvällskift så jag ska göra te tills han kommer hem. Alec var här en stund medan Isabel var på möte. Får se om vi får nån medalj i morgon. Har ingen aning vad det står på programmet i morgon.  Tror herrarna skidar 15 km. Heja, heja.
 
Spelar en mahjong, ciao!
 
 
 

Två medaljer

Detta bröd är bakat på surdeg och är kalasgott. Matte köpte ett sånt igår, ett maxi toast. Jag rostade det till frukost och satte på citronmarmelad. Till detta kaffe. Gott, gott! Skulle ha gjort ett löskokt ägg till detta så hade det varit perfekt. För göra det i morgon.
 
Två medaljer knep våra skidpojkar igår. Teodor Peterson silver och Emil Jönsson brons efter en otrolig final. Det var i sprinten som det hände. Pojkarna är så fantastiska, även Markus Hellner var i final men tyvärr blev han pååkt av en ryss. Petter Northug blev utan finalplats, hihihi!
 
Idag har Alec varit här min gullpojke. Han bakade en sockerkaka och umgicks med mig och Matte. Till lunch åt vi kyckling, potatis ocg gräddsås. Middag ugnstekt korv och mos. Sen såg vi hockey Tjeckien-Tre kronor (2-4) tills Matte började jobba klockan sju. Jag har avslutat kvällen med diskning. Funderar på att duscha nu eller ska jag vänta tills i morgon bitti. Kanske vänta.
 
En mulen dag har det varit. Snön börjar gå bort. Konstig vinter. Ingen har ringt om städning i morgon. Kanske hemtjänsten har glömt bort mig. Bara jag nu inte behöver betala kan det göra detsamma. Sköterskan ska komma och lägga om imorgon. Har haft ont sen i måndags. Skit!
 
Ha en bra natt. Tror jag väntar tills Matte kommer hit innan jag intar sovläge. Hej då!
 

Ishalt även idag

Halt även idag. Men det skiter jag i. Ska bara vara inne och mojsa. Sprinten idag börjar klockan elva och gissa att jag håller tummarna för de svenska. Särskilt Emil står mitt hjärta nära. Damkronorna ska också spela mot Tyskland idag. Curlingdamerna går det inget vidare för. Men än ska vi inte tappa modet. Herrarna verkar i alla fall ha vind i seglen.
 
Igår efter omläggningen kom värken tillbaka, Varför? Då hade jag inte haft värk sen i torsdags. Men i natt har det gjort ont hela natten. Bara att börja med piller igen. Suck!
 
Korv på leksands blir frukost. Det är dags att handla igen. Matte kommer visst idag. Kan han göra det? "Allt är så bra nu" sjunger Veronica de Maggio och Håkan Hellström på radion. Är det så! Tvivlar på det.
 
Nu har kräksjukan kommit till norrbotten. Gäller bara att hålla sig ifrån Sunderbyns sjukhus. Flera fall har upptäcks på infektionskliniken och några andra avdelningar. TVÄTTA HÄNDERNA för fan!
 
Nu förflyttar jag mig till TV. Hoppas, hoppas!
 
 

Störtlopp och curling

Nyduschad och nu kan sköterskan komma. Vet inte vad OS visar idag. Herrarna spelar curling enligt radion. Alpint är det också med störtlopp damer, tror jag. Kombination. Skidskytte skippar jag. Hur intressant är det nu för tiden? Längdåkning får vänta till i morgon då jag tror det är sprint. Håller tummarna för de svenska då, och naturligtvis för Emil Jönsson.
 
Väglaget i dag är inte kul. Ishalka med duggregn säger dom på radion. Ska jag aldrig ta mig ut denna vinter! På tV igår kväll såg jag sista avsnittet av Fattiga och rika. Efter det var det sista avsnittet av Lace. Så vad ska dom nu visa på Guldkanalen på lördag, söndag.
 
Matte kommer i morgon och har på förslag, tacos till middag. Det duger väl. Till frukost idag en leksands med lättkorv och till det kaffe. Tro mig eller inte men det kom en tjej från hemtjänsten och skulle ta på mig strumporna. Hm! Hur vad det med kommunikationen kan man undra.
 
Har inte läst nåt på några dagar. Får fortsätta med boken. Nog är jag nog lat för att läsa. Sätter på TV nu och kollar OS. Ha det bra!
 
 

Fannydagen

Mycket snö kom det igår. Vitt, rent och fint på marken. Ganska välskottat. Har sovit ganska bra. Började se mello men det var ingen musik för mig. Istället såg jag guldkanalen och Fattiga och rika. Sen spelade jag mahjong innan sänggång.
 
Ingen matlust igår heller. Stekte upp några köttbullar och gjorde mos, men det mesta hamnade i soporna. Nu på morgonen har jag ätit en leksands och druckit kaffe. Det slank då ner. På radion är det OS med störtlopp bl a. När längdskidorna ska köras av männen sätter jag på TV. Och håller tummarna för de svenska pojkarna.
 
Skidskyttet ställer inte upp med några damer (svenska). Ingen var nog bra. Vad har hänt? De svenska tjejerna som var så bra förrut. P g a detta är intresset inte så stort. Killarna är inte heller så bra men har i alla fall några tävlande. Sen har vi alpint med dagens störtlopp, herrarnas. Och damernas hockey.  Sverige spelar mot Japan. Så här händer grejer.
 
Vad som händer idag för mig är oklart. Det gamla vanliga förstås. Ha en bra dag och hejdå!

Silvermedalj

Ja då fick Sverige en silver . Kanske Kalla ska använda symbicort för att slå Björgen. Då dom vi lika förutsättningar. Vad gäller Sven  Thorgren och hans fjärdeplats, så är jag säker på att om jag hade varit domare, hade det blivit medalj av ädlare slag. tveka.
 
-4 grader, mulet och lite snöfall. Hurves! Inget mjukt bröd har jag hemma så jag får nöja mig leksands eller polarknäcke. Fastän det bara är 4 grader, fryser jag. Tur att jag har stickat raggisarna för annars skulle jag ha frusit fötterna av mig. Brr!
 
Fick längtan efter att flytta tillbaka till Älvsbyn. Nu har dom ju flyttat apoteket mera centralt och så är ju nya Ica snart klart. Skulle jag ha fått en lägenhet på Storgatan 7 igen och dom hade kopplat in internet, skulle jag inte tveka, tror jag.
 
 Och så vill jag att lägenheten ligger mot baksidan, så man slipper avgaserna. Mera fördelar är - golvvärme. Nackdel är högre hyra. Men som sagt var, att man slipper frysa. Men jag vet inte om jag ids flytta.
 
Vet inte om det blir nåt mer från OS för mig att titta på. I kväll är det melodifestivalen från Linköping, men kanske jag avstår. Sätter mig i skönfåtöljen med filten om mig. Kan sova en stund också. Tar fram köttbullar och gör mos till middag. Hej svejs!

Den stora dagen

Stora dagen för OS och invigning klockan 17. Anders Södergren blir fanbäraren för Sverige. -6 grader är det här i Luleå. Har sovit ganska bra men klaga kan man i alla fall. Åtminstone jag kan det. Kan känna mig ensam och det är väl inte så bra. Och när jag är ensam slarvar jag med maten. Inte bra. I kylen har jag säkert nån mat som jag ska slänga. Kanske jag sätter ut det till skatorna. Dom är väl hungriga dom också.
 
På FB rasar vargdebatten. Varghatare är det gott om. Fastän jag har jagat mycket skulle jag aldrig kunna skjuta en varg. Tycker det skulle vara som att skjuta en hund. Tycker också att dom har sitt berättigande att få finnas i den svenska naturen. Appropå vargar så är det Jokkmokks marknad i helgen. Dit ska jag inte.
 
Nu ska jag spela en mahjong. I brist på annat. Har ätit en polarmacka med ost och druckit en kopp kaffe. Fortsätter med stickningen. Lite TV blir det också. Längtar till våren hela tiden.
 
 

Nästan blida

Strumppådragaren kom hit för att sätta på mig socks. Komunikationen på hemtjänsten måste vara noll. Men det är väl inte så konstigt när det är så många som jobbar där. Men sköterskan får jag hoppas kommer idag. Matte jobbar till tio. Klockan elva kommer Isabel och ska äta lunch med oss innan Matte far hem för att fira helg. Jag ska göra gulasch.
 
Det är bara några grader ute idag. Kallgrader menar jag. Bara det inte blir regn. Jag fortsätter väl sticka på Mattes sockor. Jag satte på mig mina igår och dom sitter fortfarande på. Skönt för kalla fötter på ett iskallt golv. Nu ska jag till köket för att göra maten så det bara är att äta sen.
 
Ha det nu så idag. Hörs!
 
 

Hem från sjukan

I söndags eftermiddag skjutsade Isabel mig till akuten inne i stan. Jag hade problem med andningen. Läkaren på akuten skickade mig till Sunderbyn. Trodde det kunde vara en propp i lungan. När jag om till sjukhuset blev det en lungröntgen. Sen en skiktröntgen som gick åt helvete. När dom skulle spruta in konstrastvätska gick kärlet sönder och vätskan bildade en stor bulle under huden. Det gjorde jätteont och hela proceturen avbröts. Ner på akuten igen. Då var klockan 03,00. Efter viss övertalning for jag upp på röntgen igen. Och då gick det bättre. Som tur är hittade dom ingen propp. Däremot behövde hjärtat lite hjälp för att orka slå. Fick ny medicin och i går klockan fem kom Matte och hämtade mig för hemgång. Han handlade lite till mig och sen for vi hem. Underbart att komma hem till min fåtölj, min sköna säng och TV guldkanalen.
 
Matte blir här till i morgon då han får ledig helg. Just nu är han på jobb. Jag har  plockat fram kyckling så jag gör en kycklingpanna till middag då han slutar. En maskin vittvätt är igång nu och jag ska duscha snart.
 
Emmerdale ska jag se sen. Tänk på att på fredag börjar OS i Sotji. Skoj ska det bli.
 
Ha det så bra mina vänner. Jag hör av mig!
 
 
 

Snö

Efter många om och men fick jag omplåstring igår eftermiddag. Skamligt att nästan måsta gullbe om det. Snöröjning är det utomhus idag. Det har snöat ganska mycket. Egentligen skulle man krypa under täcket och invänta våren. Tårna värker igen. Som bara den. I morgon måste jag försöka ta mig till affären och handla min meny. Till veckans mat. Kanske jag skulle leja hemtjänsten för hela pensionen. Handling och gå med sopor. Städning och strumpor har jag redan. Tur att man inte har några laster längre. Jag är ganska less på att måsta be om allt. Då är det bättre att allt får förfalla runt omkring mig.
 
Har nu löst melodikrysset. Det skulle vara alpint nu på TV, men det har snöat minst en meter i Maribor där tävlingen skulle vara. Därför inställt. Kanske jag stickar lite. Inte mycket kvar att sticka på mina sockor.
 
Hoppas ni har det bra i snön. Hej då!
 
 

RSS 2.0