Störtlopp och curling

Nyduschad och nu kan sköterskan komma. Vet inte vad OS visar idag. Herrarna spelar curling enligt radion. Alpint är det också med störtlopp damer, tror jag. Kombination. Skidskytte skippar jag. Hur intressant är det nu för tiden? Längdåkning får vänta till i morgon då jag tror det är sprint. Håller tummarna för de svenska då, och naturligtvis för Emil Jönsson.
 
Väglaget i dag är inte kul. Ishalka med duggregn säger dom på radion. Ska jag aldrig ta mig ut denna vinter! På tV igår kväll såg jag sista avsnittet av Fattiga och rika. Efter det var det sista avsnittet av Lace. Så vad ska dom nu visa på Guldkanalen på lördag, söndag.
 
Matte kommer i morgon och har på förslag, tacos till middag. Det duger väl. Till frukost idag en leksands med lättkorv och till det kaffe. Tro mig eller inte men det kom en tjej från hemtjänsten och skulle ta på mig strumporna. Hm! Hur vad det med kommunikationen kan man undra.
 
Har inte läst nåt på några dagar. Får fortsätta med boken. Nog är jag nog lat för att läsa. Sätter på TV nu och kollar OS. Ha det bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0