Min födelsedag

Idag fyller jag år. Är otroligt tacksam för att ännu en tid få tillbringa den med mina kära. Det har varit på håret några gånger. Men skam den som ger sig. Genom FB har jag blivit grattad och det känns lyckosamt att ha vänner både gamla och unga.
 
Läkarbesök för Matte idag och sen kommer han hit och äter lunch. Gör en gryta på köttkorv, lök, morötter, potatis och broccoli. Igår gjorde jag en tigerkaka som vi kan äta till kaffet. Istället för tårta. Bengt ringde på morgonen och grattade och Jocke ringde igår (han tog väl fel på dag). Men vad gör det. Min brors barnbarn fyller 22 idag och jag har grattat henne.
 
Igår såg jag ett program på trean, Talang Sverige och sen Hasselhoffs talkshow, det var båda preminärer. Nollgradigt på morgonen och det ser blött ut. Isigt på gångbanan och bara att hålla sig inne för mig. Annars längtar jag ut och promenera i solen. Men när det blir barmark och solen kommer fram då ....... Nu i dagarna börjar det skymma strax före sex men det blir ljusare och ljusare.
 
Appropå mina möbeldrömmar Såg jag att Ikea har ett vitrinskåp för 2400 kr och Jysk ett för 1800 kr. Det är vitt och har glas hela vägen. Förstår nån vad jag menar? Spara bara. Fast det är inte lätt med alla räkningar som droppar in. Skulle behöva en extra inkomst. Får väl glädja mig åt mitt nygamla bord så länge. Ha nu en bra dag, det ska jag ha. Ciao!!!!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0