Silvermedalj

Ja då fick Sverige en silver . Kanske Kalla ska använda symbicort för att slå Björgen. Då dom vi lika förutsättningar. Vad gäller Sven  Thorgren och hans fjärdeplats, så är jag säker på att om jag hade varit domare, hade det blivit medalj av ädlare slag. tveka.
 
-4 grader, mulet och lite snöfall. Hurves! Inget mjukt bröd har jag hemma så jag får nöja mig leksands eller polarknäcke. Fastän det bara är 4 grader, fryser jag. Tur att jag har stickat raggisarna för annars skulle jag ha frusit fötterna av mig. Brr!
 
Fick längtan efter att flytta tillbaka till Älvsbyn. Nu har dom ju flyttat apoteket mera centralt och så är ju nya Ica snart klart. Skulle jag ha fått en lägenhet på Storgatan 7 igen och dom hade kopplat in internet, skulle jag inte tveka, tror jag.
 
 Och så vill jag att lägenheten ligger mot baksidan, så man slipper avgaserna. Mera fördelar är - golvvärme. Nackdel är högre hyra. Men som sagt var, att man slipper frysa. Men jag vet inte om jag ids flytta.
 
Vet inte om det blir nåt mer från OS för mig att titta på. I kväll är det melodifestivalen från Linköping, men kanske jag avstår. Sätter mig i skönfåtöljen med filten om mig. Kan sova en stund också. Tar fram köttbullar och gör mos till middag. Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0