Kalla knep en silver

Silver till Kalla idag. Och hör och häpna Björgen blev utan medalj. Hahaha! Jag har cymbicort hemma ifall du är utan Marit. Utan blev jag av städhjälp idag. Ringde ju igår för att höra om nån skulle komma idag. Hon som svarade skulle ringa mig när hon visste. Antagligen vet hon inget nu heller  eftersom hon inte ringde, varken igår eller idag. Bara jag inte måste betala för nåt jag inte inte får. Eller är det så att när jag inte ska ha strumpor på mig, behöver jag inte få städat. Skit för att bli gammal.
 
Hörde att Alice Babs dog i förgår, 90 år gammal. Skönt för henne att slippa bli inlåst bakom mörka gardiner. Ja jag såg dokumentären. Fruktansvärt hur man behandlar en gammal människa. Och sen skylla på att hon var senil. En senil människa behöver också sällskap av sina vänner. Jag skulle också bli senil om nån behandlade mig så.
 
Matte jobbar kvällskift så jag ska göra te tills han kommer hem. Alec var här en stund medan Isabel var på möte. Får se om vi får nån medalj i morgon. Har ingen aning vad det står på programmet i morgon.  Tror herrarna skidar 15 km. Heja, heja.
 
Spelar en mahjong, ciao!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0