Vill söderut

Lördag morgon. Just nu är det mulet men det snöar inte. Men snö har vi ändå, i massor. Hua säger jag bara. När man trodde att vinter var slut upptäcker man att den finns kvar. Funderar på att lämna norrland.
 
Har lite magvärk. Det brukar jag inte ha. Hm! Steg upp 5.45 just när Mattes klocka ringde. Han for på jobb och jag gjorde kaffe. Radion lyssnar jag på och det är "Ring så spelar vi" med Peje Johansson. Ska duscha nu och klä mig. Idag händer inget för mig. Hade det inte varit så mycket snö hade jag kunnat gå ut en stund i solen som inte finns. Usch så trist. Ska lösa melodikrysset också.
 
Tror jag tvättar en maskin med vittvätt. Har satt torkställningen i sovrummet. Den har stått i hallen förut. Nu är den inte så mycket i vägen. Det ryms en maskin att hänga på den.
 
Köpte cookies på Ica i torsdags. Kakor med blåbär och choklad i. Gott till kaffet igår kväll. Var inte så söta utan precis lagom goda.
 
Hockeyn gick inte så bra för SAIK igår i Jönköping. Blev 2-1 till HV efter förlängning. Men det kan vi bjuda på. Kan kanske vara en ekonomisk fråga också. Om ni förstår vad jag menar? Men ni kan veta hur Älvsbyborna låter på FB. Undrar vad det är för fel på folk? Pga att det går så dåligt för Luleå så måste deras fan kasta skit på Skellefteå. Och hejar på HV. Men vad gör det? Hahahaha!!!!!!!
 
Nu ska jag önska er en bra dag. Jag sätter mig i duschen och värmer mig lite. Hej då!
 
Vem blir svenska mästare?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0