Varför hata?

-4 grader på morgonen och solen lyser med sin frånvaro. Har duschat och väntar på Linda som ska lägga om och ta en odling på vänster stortå. Den onda. Känns inte så pigg idag fastän jag sovit. Är bara less så in i bomben. Matte kommer väl idag då han ska jobba.
 
Har spelat lite spel på datorn och druckit kaffe. Gott med en korvmacka till. Igår var det premiär på allsvenskan i fotboll. I Helsingborg spelade dom mot Djurgården och på väg till matchen misshandlades en Djurgårdensuporter till döds. Fruktansvärt att det ska hända. Att hatet är så starkt i sporten. Det gäller även i hockeyn, vet jag. Usch!
 
Ska köpa några rullar tapeter innan helgen. Pernilla ska komma och tapetsera hörnet där matbordet står. Vill ha blommig tapet där. Får se om jag hittar en billig sort. Kanske på Rusta? Ni ser vilken lust jag har att ändra om. Kanske man skulle lägga sig ner och bara vänta på döden i stället? Om jag nu bara vann på postkodslotteriet också så jag fick köpa ett vitrinskåp. Och en soffa! Nya stolar till matbordet! Oj vad mycket jag vill ha! Önska kan man alltid!
 
I dag sätter semifinalerna igång. Skellefteå möter Linköping. Spännande! Hoppas på vinst naturligtvis. På TV ikväll blir det nog Talang och Hasselhoff. På lunchen Emmerdale. Klockan fyra Tillbaka till Aidensfield. Där hör ni vad jag är upptagen.
 
Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0