Slappardag

Sitter framför datorn och har snott om mig den nya koftan, bara för att få ha kvar värmen i kroppen. Jag är nyss uppstigen. Har gjort kaffe och en macka med skinka på. Har sovit ganska bra i natt. Var upp vid fyratiden och tog två alvedon men somnade om. Nu är klockan strax nio. Matte är väl hemma och sover. Såg att hans väska var borta.
 
Bara att tala om vädret, som inte är så roligt är knäppt. Kring nollgradigt är det och ganska mulet. Ser inte inbjudande ut. Verkar som om jag blir ledsen för att jag inte kommer mig ut. Skulle bli glad om jag kunde få träffa lite roligt folk. Är ganska less på min ensamhet.
 
På TV igår såg jag Lasse Croners program och sen Rötter. Spelade lite mahjong innan läggdags. Idag ska ja äta pölsa med potatis  och rödbetor. Länge sen sist. Tycker det är gott. Jag är ensam om det i min familj, att gilla det. Därför passar det att äta den maten ensam. Ensamhetsmat.
 
Ikväll ser jag nog Mästarnas mästare (?) på ettan. Sen Rötter igen. I den serien har vi kommit fram till att amerikanska inbördeskriget är slut. Lincoln har mördats och kukluxklan bildas i södern. Även på den tiden är amerikaner knäppa.
 Det börjar med Kunta Kinte som blir infångad av slavjägare och fraktad till den amerikanska södern och såld där. Sen får vi följa hans släkt. Boken är skriven av Alex Haley och är en släkthistoria.
 
Nu ska jag ta bort den torra tvätten och lägga i garderoben. Lyssnar på radion "Zimmergren & Tengby". Ha en bra dag! Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0