Röda solglasögon på drift

Härligt med solsken idag också. Varmgrader också. Men det är ju snart slut på mars månad så det är väl inte så konstigt. Sov till sju efter att ha varit upp och tagit två alvedon vid fyratiden. Upptäckte då att bandaget på fyrtån hade fallit bort. Har ringt till Isabel som ska komma och sätta på en tub (som Matte köpt). Ett bandage som man klipper till och är tillverkat av skumgummi. Apoteket säljer dom. Man trär som på dom
 
Idag händer väl inget särskilt. Ska se Badhotellet på play. Den nya danska serien som fyran visar. Kanske inte är så bra då jag somnade. Men ger den en ny chans idag och hoppas jag kan hålla mig vaken. Få se om Matte dyker upp idag. Tror han jobbar. Sen är han ledig i helgen. I morgon ska Alec komma hit och vara här när Isabel jobbar. Kul med sällskap. Kanske det blir än kaka bakad då.
 
Köpte ögonbrynsfärg som jag nu ska pröva. Mina ögonbryn är vita som håret. Inte snyggt tycker jag. Blir som färglöst ansikte och ska försöka göra dom lite bruna. Om jag nu klarar av detta. Såg också att mina solglasögon har försvunnit från hallen. Dom var röda och snygga. Passar kanske nån annan människa nu. Lätt att ta med sig för en långfingrad individ. Slit dom med hälsan du som är fattigare än mig.
 
Ha en bra dag!      
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0