Morgon pigg, eller?

Det är sant att jag steg upp klockn fyra. Hade som myror i kroppen men när jag varit vaken en timme, kände jag hur sömnen smög sig på och jag la mig igen. Det är sådana dagar man är glad att man har pension. Nu har jag duschat och klätt mig. Fit for fight att möta livet.
 
Mailen droppar in  från SAIK om slutspelet. Den 11 mars startar dom med en kväll på arenan. Skridskoåkning med spelarna och fansen. Festligheter blir det också. Synd att jag är så orörlig i lederna, annars! Men tummarna ska jag värma upp till matcherna. GO SAIK, GO!
 
Matte ringde och meddelade att han var i jobb. Kommer och äter lunch klockan 11. Bäst att rota igenom kylen och frysen och se vad man kan bjuda på. Börjar med att göra en sallad på isbergs, gurka och tomater. Tillbehör kallas det. Vädret är samma som igår. Ingen sol här inte, bara mörkt och tråkigt.
 
Ha det bra! Hej då!
 
I detta land verkar vargen vara hatad. Inte av mig. Jag älskar djur även krokodiler, även om jag inte vill kampera ihop med dom. I Sverige verkar dom flesta vara varghatare, t o m på FB.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0