Hua, kallt

Hua va kallt det är idag. Kanske årets kallaste. Och jag som väntade på våren. I alla fall har jag fått sova i natt utan andningsproblem. Skönt. Har ätit en spartansk frukost som bestod av kaffe och skogaholms limpa med ost och skinka på.
 
Igår kväll såg jag hockey på nian. SAIK mot HV 71 som spelades i Huskvarna. SAIK vann med 3-2 så nu står det 2 -0 i matcher. Nästa match i morgon på Krafts Arena.
 
Ikväll tar Isabel flyget mot Gävle för att hämta sin nyköpta bil. Så nu ska man vara orolig innan hon kommer hem igen. Hönsmamma är jag.
 
Ont i vänster stortå har jag. Hur länge ska detta fortgå? Förbannade fotvårderska som utlöste det hela!!!!!!!!! Än har dom inte tagit de två afganer som mördade Nils Horner med ett nackskott. Mördarna är ju på bild i en övervakningskamera. Men det blir ändå svårt att hitta dom. Dom är väl som andra brottslingar fega uslingar som inte törs stå för det dom gör.
 
Dagen blir väl som andra dagar för mig. Enahanda!! Solen försöker sig på att visa sig. Kan bli en solskensdag för mig. Kanske jag försöker mig på en promenad om inte tån blir så ond. Skulle behöva gå med lite sopor som ska sorteras. Får se hur det blir. Ha i alla fall en skön dag. I morgon blir det Ica Maxi för mig. Hej då!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0