Hopp om livet

Solen strålar om än det är kallgrader. Underbara sol! Neröver landet har dom fått snö. Inte kul när våren är i antågande. Vi har ju lite snö kvar men det är bara en cirka centimeter. Däremot har jag kvar istäcket på gräsmattan. Längtar till jag kan vandra med bara fötter i det varma gräset. Sista veckan har det blåst så mycket att allt är huller om buller på ute platsen. Men jag kan ju inte göra nåt åt det förrän isen är borta. Nog om det.
 
Hade en jobbig natt fram till tre. Andningen var inte så bra. Det känns som om jag har svårt att få luft. Men till slut gav det sig och jag kunde somna. Har ju en larmknapp som jag kan trycka på, men drar mig för det. Det är jobbigt att komma till akuten också. Sist blev jag kvar på undersökningen hela natten och det var skitjobbigt. Vill hellre vara hemma.
 
                                                                  
Nu har jag duschat och ätit en skinkmacka med senap på med kaffe. Ska måla mina ögonfransar. Ifall det kommer nån (?). Precis som dom skulle bry sig. Den ända som jag vet kommer är Linda, sköterskan. Hon ska lägga om tårna. På fyrtån har det blivit skorpa. Alltid något. Matte är ledig. Kan vara skönt för honom att få sova ut. Jag har makaroner att värma tillsammans med köttfärs. Gör en sallad till det så blir jag mätt. Sen stickning och TV. Grattis till ett barnbarn i huvudstan som blir 18 år idag.
 
Ha en bra dag mina vänner. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0