Väntar och väntar

Klockan är nio och ingen strumppådragare har kommit. Men jag har gjort två små mackor, av grekiskt lantbröd med kokt skinka och gurka på. Och så kaffe naturligtvis. Dags att börja dagen. -22 grader idag här i Luleå. Sex mil härifrån, Älvsbyn, är det 28 grader. Hua! Igår var jag ju på Ica Maxi och återresan fick jag vänta på. Ringde klockan elva och då sa dom att bilen skulle komma om en halv timme. Icke sa nicke för klockan tolv ringde jag igen för att höra om dom glömt bort mig. Det händer faktiskt. Då hade dom inte tid att svara i växeln. "Det är många som ringer nu men vi tar strax emot ditt samtal". Upprepas tills bilen kommer 12.50. Då hade jag väntat i en timme och femtio minuter. Katastrof. För att inte tala om hur kallt det var innanför dörrarna där jag väntade. Nästan som jag inte vill fara med färdtjänst nån mer gång.
 
Gjorde korvgryta när jag kom hem så att Matte skulle få nån varm mat när han kom. Sen blev det stickning för glatta livet. Köpte mer garn till mina sockor. Så nu är det bara att sticka på.
 
Nu kom hon med strumporna så då är dom på. Dom har mycket sjukt bland personalen. Så då är det förståelse att det är förseningar. Jag sitter inte i sjön och inte fryser jag heller. Varmt och gott i min säng i natt. Hela jag är varm nu på morgonen pga mitt nya täcke. Mysigt.
 
Jag hoppas ni får en bra dag. Hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0