Trött till tusen

Fastän jag har sovit till nio så är jag trött. Igår tog jag min sista pencilintablett, så nu kan jag inte skylla på dom. Jag har hört att då man blir gammal behöver man inte sova så mycket. Va? Då är jag ung alltså. Tonåring kanske, då jag nu kan sova som bara den. Matte försov sig 20 minuter i morse. Jobbigt för han som måste äta alla sina mediciner på morgonen. Förr kunde jag vila middag, men när jag började med stödstrumporna kan jag inte det. Så obekvämt att sova med dom på. Man som domnar av nedanför knäna.
 
Hör på radion att vänsterpartiet har årsmöte. Tyvärr har jag lämnat det partiet. Deras ideal är inget för mig längre.Sen Jonas S blev ledare tycker jag att det spårade ur. Kanske jag fastnar för sossarna detta val. Om dom nu inte gör bort sig. Jag vill då att dagens regering blir petad från regeringsställning. Så det så! Skulle önska att allt var som förut. Men det dagens styre förstört är inte lätt att få tillbaka. Till exempel: När man blir sjuk ska man inte jämföras med en som är arbetsskygg. Man ska inte behöva svälta  ihjäl för att man inte har råd att äta. Jag blir så förbannad när jag hör om sånt.
 
Blir att se lite längdskidor idag, sen vet jag inte hur dagen blir. Spelar lite mahjong också. -15 grader ute och det har slutat blåsa. Men jag håller mig inomhus. Tills jag får på mig skor igen. Ack ja! Ha det bra. Ciao!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0