Torsdag med städ

På med strumpor, omläggning och städdag är det denna torsdag. Igår kom Matte hit och han är redan på jobb. Isabel och Therese kom hit med pizza och sina pojkar Alec och Rasmus. Jag och Alec spelade kort. Tror att Alec fuskade en aning. Fast han säger att han inte gjorde det. Jag skulle inte fuska med dig mormor, säger han med glimten i ögonen. Hm!
 
Får se när jag kommer mig till affären och kan handla till min meny. För ca 500 kronor har jag mat för sex dagar. Är väl billigt. Tidning som recepten kommer från är en prenumeration som jag fick i julklapp av Tova och Oscar. Nu är det ju så modernt med alla bantningsrecept i tidningar, typ lchf osv. Är då skönt med vanlig mat utan konstigheter. Hade Isabel att köpa en 40 st varmkorvburk. Bra att ha hemma. Jag och Alec gillar varm korv.
 
  En korv med bröd och senap för min del. Eller korv med mos, senap och lingonsylt sitter också bra. Blir nästan hungrig nu. Idag ser jag Emmerdale för det är ingen bandy. Ska gå in på nätbanken och kolla att mina räkningar är betalade. I morgon är det den  sista så det är tiden det ska betalas. Tur att det är en kort månad  som kommer.
 
Kaffe med smörgås blir min frukost. Ha det bra mina vänner. Sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0