Sköna täcket

Klockan är tio. Jag har druckit kaffe och ätit en rostad med kokt skinka på. Har också ringt Jörgen på VC och beställt mer recept på medicin samt varit in på apotekets hemsida och gjort beställningen som kommer om några dagar. Så då var det gjort. Matte är på jobbet så han har jag inte sett än. Strumporna är på och det värker inte så mycket än. Peppar, peppar.
 
Såg en film på sexan igår kväll med Bruce Willis "Gisslan". En rå film med mycket våld. Hua! Ser hellre en film med romantik och känslor. Med lite tårar och sånt. Fortsätter med sockstickningen idag. -20 grader är det idag. Men nu då man är van med kallväder så gör det inget. På nätterna mår jag väl under täcket. Varmt och gott. Längtar redan till sängen.
 Igår gjorde jag en sockerkaka (på begäran) och en kycklingsallad. Idag gör jag potatismos och fläskkorv och eventuellt en räksallad. Beror på om Matte ska äta både lunch och middag. Imorgon ska Matte skjutsa mig till Willys för handling. Hade tänkt köpa högrev på Maxi men priset (?) var 184 kr kilot. Inte klokt. Ska kolla på Willys. Hade tänkt göra kalops och köttsoppa. Men till det priset är det inget för en fattig pensionär. Fick ju sänkt pension med 228 kronor. Anders Borg är väl tvungen att ge sina kompisar (dom välavlönade) mindre skatt. Höhöhö!
 
Ha det nu så bra så hör jag av mig imorgon igen. Hej då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0