Nytt år

Vad gjorde jag för att fira det nya året. Jag la mig 22.10 för att jag var så trött. Och så var jag ensam och ingen som förgyllde min tid mer än TV. Jag var nog himla trött för jag sov  till 10.15. Nu har jag druckit kaffe och ätit en polarknäcke med leverpastej. Hamnar framför TV som vanligt. Har verkligen ett intressant liv. Men jag kan inte vänta mig nåt annat.
 
Det gick inte så bra för våra skidess igår. Men dom får godkänt i alla fall. Fortsättningsvis går det väl bättre. Emil är ju inte där och sätter ner foten. Bara två månader till OS. Ser fram mot det.
 
Det har snöat. Så nu är det vitt på marken. Ser så fint ut. La ut äppelbitar till fåglarna. Det gillar dom, åtminstonde skatorna. Själv smaskar jag på salta jordnötter. Det är gott.
 
  För arr återgå till nattens övningar så sköts det raketer hela natten på Hagelvägen. Har aldrig varit med om maken till livat. Har verkligen folk så gott om pengar att dom har råd att skjuta smällare hela nätter. Jag lider inte av det men tänker på djuren som får panik. Som hundar och hästar. Har god lust att smälla av en bössa intill deras öron. Och hoppas på att dom blir döva. Så elak är jag.
 
Förflyttar mig nu till TV. Ha det bra mina vänner och Gott Nytt År!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0