Mitten på månaden

Klockan är tio. Det är -20 grader. Skönt att slippa blötvädret tycker jag. atte steg upp och for med taxin redan fyra. Hua så tidigt. Jag är glad att jag slipper stiga upp så tidigt. Om inte strumppådragaren kom vid åttatiden skulle jag nog sova än. Jag tror att det är mörkret som gör mig trött. Men har man inga tider att passa spelar det ingen roll om man sover.
 
Radion är fortfarande på. Den spelar hela natten men får vila under dagtid. Igår såg jag faktiskt tjejernas slalom. Frida Hansdotter kom tvåa och Maria P-H kom trea. Duktiga tjejer Sverige har. Ja pojkarna är ju duktiga också. Om man tänker på att det är ett litet land med lite befolkning så är vi bra. Ja vi och vi. Jag gör väl inget mer än tittar på. Hm!!!!
 
Har nu beslutat om att sticka mig ett par raggsockor. Ett par stora för mina frusna fötter. På tiden att jag gör det. Så fort jag kommer mig på affären så jag får köpa garn. Igår fick jag en tidning med stickmönster i. Prenumerationen som innefattar tre nummer kostar 148.50 . Om jag ska köpa ett nummer kostar en tidning 69,90. Jag är ute efter stickmönster som inte är så avancerade. Och då räcker det med tre nummer.
 
Nu ringde dom från hemtjänsten och sa att dom kommer och städar i morgon eftermiddag. Så skönt att slippa det. Matte gick med soporna igår kväll. Det är också skönt att slippa. Så fort jag kan sätta på mig skorna själv, ska jag gå med soporna för egen hand. Tänk att slippa handikapp och klara sig utan hjälp. Vilken lycka.
 
Ha en bra dag. Kryp in under filten och må väl. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0