Kottarna små

Fredag och den sista januari. Närmare våren. Till dom som gillar dans får se Let´s dance ikväll. Dom fortsätter i morgon med melodifestivalen. Vi andra vet inte vad vi ska göra. Bläh! Kanske man ser på guldkanalen. Matte är ledig i helgen så han far hem idag. Nästa helg sitter jag framför trean och OS.
 
Ingen sköterska kom igår för att lägga om tårna. Dålig stil tycker jag. Att inte ens ringa och meddela. Om dom nu inte har tid att sköta sitt jobb kan man meddela patienten. Och kommunen kan anställa mer folk. Det är ju kommunen som vill ha det så. Funkade bättre när VC skickade sköterskan för omläggningen. Nu funkar det inte alls. En sköterska för så stort område är inte bra. Den ordinarie sköterska har jag sett en gång. Sen har det varit andra med andra metoder som har gått och kommit. Inte underligt att det aldrig blir bättre. Vart kan man klaga? Kanske man inte kan det. Klaga månde Electra!
 
- 10 grader är det nu på förmiddagen. Igår var det strålande sol, helt underbart. Ser fram mot att kunna gå ut med rullatorn fram mot våren i solskenet. Längtar också att få se mina kottar.
 
      Gulle dom!
 
Sitta och må väl i skuggan med en bra bok. Toppen! Och nu är det inte så avlägset. Ni ska ha det så bra och ciao!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0