Fattigdagen

Enligt radion är det årets fattigaste dag. Hm! -7 grader är det och det kan man säga att det är som blida. Har inte sovit så där värst bra. Har varit vaken flera gånger och då är man lite duven så här på morgonen. Men det är väl bara att kämpa på.
 
Ska betala räkningar idag. Inte så roligt. Så kommer sköterskan och lägger om. Tror jag. Matte ska skjutsa mig till Willys så det är fullt upp. Får inte glömma att köpa tvål. I dessa tider med vinterkräksjukan är det extra noga med tvål.
 
Ska också ringa och säga upp prenumerationen på Allt om handarbeten. Har ju beställt tre nummer av denna tidning men måste ringa och avbeställa  mer av denna. Annars kommer det att pluppa ner tidningar hela tiden. Och det säger min plånbok nej till. Konstigt att man ska ringa och att det inte räcker med mail. Antagligen kommer dom att försöka övertala mig att ta fler nummer. Men det bli tji.
 
Matte kommer att jobba i natt så han får sova ut nu. Kan ju vara skönt för honom. Jag spelar nog några mahjong i tysthet. Kanske jag gör en räksallad. Längtar efter soppa. Sparrissoppa är gott. Likaså köttsoppa. Eller blomkålsoppa, spenatsoppa ja det finns så goda soppor. Bara att hänga på.
 
  Och så mjölk samt ett gott bröd. Kan det passa på vintern? Tycker det. Får kolla blandråvarona på Wllys, så blir det nog nån soppa av nåt slag.
En fin dag önskar jag er. Ni behöver då inte frysa. Hej svejs.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0