Mannen med hårda fingrar

Strumpor på vid niotiden. Igår var det den magra mannen som hjälpte eller själpte. Trodde han skulle bryta av mig benet. Han kommer aldrig att få röra mig mer. På måndag ska jag ringa till hemtjänsten och säga att jag inte vill ha hans fingrar på mina ben nån mer gång. Hans nypande gör mig tokig. Sen blev det ett litet sår på benet. Vad gör då den token? Tar ett papper på rullatorn, där jag har snytit mig i, och torkar bort blodet. Är han klok eller?
 
Satt mest framför TV igår. Diverse djurprogram och ett gammalt Midsommermord. Däckade vid tiotiden efter en skön dusch. En ostmacka med nyponsoppa avslutade kvällen.
 
Till middag gjorde jag hemmagjorda fiskpinnar och potatis. Räcker till idag också. Inget kul händer idag, vad jag vet. Samma gamla hjulspår tragglar jag i. Nog skulle det vara roligt med nåt nytt på fronten. Men den tiden är förbi. Nu ska jag sluta med mitt gnäll och hoppas att nån går iväg med mina sopor idag. Ska lyssna på Håkan Hellström den raringen. Ha en fin söndag. Här blåser det (varmt). Skönt med sunnanvind. Hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0