Knäppt

Sen jag kom hem har datorn varit knäpp. För det första har jag för lite discutrymme.???. Och inte kommer jag in på Svt:s hemsida m m. Är inte bara jag som har varit sjuk, utan hela skiten. En annan sak är att jag för fem månader sedan skicka in en hyresändring för bostadsbidraget. Nu har jag fått en blankett att fylla i om hyresändring. Vad menar dom? Är dom inte riktigt kloka. Dom kan ta sig i baken och stoppa upp dom där kronorna där. Eller ge dom till regeringen. Dom verkar ju ha så ont  om pengar. Så kanske dom slipper låna pengar till skattesänkningarna.
 
Till lunch kokar jag en potatis och steker en rimmad fläskbit. Hade trott Matte skulle komma förbi. Då hade jag tänkt göra kycklinggryta med pommes. Men så vart det inte. Det enda främmande jag fick idag är han som tar på mig strumporna. Han har hårda nypor kan jag säga. Sen kommer Isabel och går med mina sopor. Tur det.
 
Min pappa i hans fosterfamilj 1914. Ser ut som han är en flicka. Men små gossar skulle se ut så på den tiden. Nostalgi kallas det när man ser på gamla bilder. Ha en bra söndag mina vänner.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0