Jag ser solen

Nyss uppstigen och har fikat. En kille från Malmö var här och tog på mig strumporna. Han var som född till strumppådragare. Som ett kick var strumporna på utan att det kändes. Vackert! Vackert var det också när SAIK vann hockeyn över Luleå med 3-0. Till förtret för Luleåborna. Åtminstone för Johan Winblad, ölänningen, på norrbottensradion.
 
Såg igår kväll en snutt av programmet där Maria Montazani (?) har gäster i Sverige. En av gästerna var Kikki Danielsson. Undrar hur denna människa spökar ut sig.Om jag var hon skulle jag dra nåt gammalt över mig innan jag visade mig i TV. Vilket betyder att jag aldrig skulle vara med i programmet. Men jag är ju inte berömd på nåt sätt. Hua!
 
Solen skiner nu och det kan bli en fin dag. Inte så kallt heller. Hade jag nu varit frisk och kry skulle jag ha gått en promenad. Men nu får jag hålla mig inomhus och bara titta ut. På karlavagnen igår hörde jag om en man som hade en älg som promenadsällskap när han gick ut och gick. Inte nog med det, så hade han tre katter som följde på promenaden. Kul va? Man kunde tro att det var hämtat från Animal Planet.
 
Nu tror jag att jag förflyttar mig från datorn till stickningen. Men kanske jag spelar lite mahjong först. Ha en bra dag och hej då!
 
 

Kommentarer
Postat av: Margareta Bäcklin

Hej Jane!
Håller med ang. Kikki, hon har väl alla möjligheter?
Trevligt att läsa om hur du får dagarna att gå.
Hälsar M

2013-10-30 @ 13:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0