Fattig är jag

Ser ut att bli ännu en vacker solig dag. Det blir väl också en innehållslös dag för mig. Sömnen har varit bra efter en varm chokladkopp innan sänggående. Dark o´boy ska det vara. Mums!
 
Har varit inne på nätet och kollat vaccinationstider för influensan. Det var inte det lättaste att få tag på. Men man är väl inte det smartaste vad gäller nätet. Får nog hålla mig till fb.
 
Har lust att klaga på värmen i lägenheten. Kan säga att det inte är så att man svettas direkt. När jag bodde i Älvsbyn och hade golvvärme mådde jag så väl. Även när det var smälltkallt ute. Nu fasar jag för att kylan ska komma och inkapsla mig. Får skaffa yllekläder. Tur jag har filtar att svepa in mig i. En brasa skulle sitta skönt.
 
Idag börjar rättegången om tjejen som blev mördad i Boden. Man (jag) har ju inte vetskap om vad som hände egentligen. Rättegången hålls i Piteå. Han som är åtalad nekar till brott. Men så är det ju alltid. Ingen vill stå för det man gör. Fast det är klart, att har man inget gjort vill man inte bli dömd.
 

Tur att vi har ny månad i morgon. Räkningarna är betalda men väntar nya från kommunen angående hemtjänsten. Undrar vad det kommer att kosta? Och larmet? Jisses, ska jag gå på knäna hädanefter. Återstå att se.
 
Hoppas ni i allafall har det bra. Hej då!
 
  Bette Davies blue eyes
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0