Det lackar mot advent

Då är det första advent på söndag. Och om man kollar på FB så verkar dom flesta redan ha pyntat inför julen. Jag tycker det är lite tidigt. Väntar nog till lördag. Jag pyntar inte så mycket. För mig räcker det med en stjärna, en elljusstake och en adventsljusstake på bordet tillsammans med en tomte. Är nog för julen. Har ingen gran pga brist på utrymme. Räcker med snögubben med ljus på uteplatsen. När barnen var små var det mycket julpynt både högt och lågt.
 
Hon som var hit och satte på mig strumporna idag gjorde det inte så bra. Det skaver kan man säga. Längtar redan till kvällen då dom ska av. Det är så olika hur dom har fallenhet för det. En del är som änglar när strumporna ska på plats. Ja man får väl vara glad för att nån vill göra detta arbete.
 
Matte sover på soffan och jag ska snart göra kaffe till frukosten. Sen ska jag ringa till Isabel och be henne handla lite och hämta ut ett paket på Coop. Fick längtan efter corn flakes. Flera år sen jag åt det och nu fick jag en känsla av längtan. Får göra nånting åt det.
 
Ska visst bli snö idag och det är bättre än regn. Det är ingen ordning på vädret nu för tiden. Men vad ska man göra? På lördag spelar Oscar hockeymatch i Luleå. Skulle vilja se den matchen. Kanske Jocke kommer då.
 
Nu duger inte det här. Ut i köket och göra frukost. Ha en bra torsdag och hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0