VM guld

VM guld blev det för kronorna. Jättehärligt efter en konstig turnering. Fast när man hör Mårts intervju kan man nästan slå i backen av självgodhet. Han hörs ju vara bäst och veta mest. Hihi! Kan han spela hockey också?
 
Så kan vi se att Mästarnas mästare vanns av en kvinna till alla feministers glädje. Men jag tycker att det var fel kvinna som vann. Tyckte att Anna var en mer värdig vinnare. Synd att hon inte såg att en av kuberna hade ramlat ner på backen. Det blev ju så att utan denna kub kunde man inte lägga rätt. Men skit detsamma. Hade nu cyklisten vunnit hade jag blivit förbannad. Han hade ju inget i finalen att göra. Honom han dom konservera och ha kvar till nästa nattduell.
 
Såg tvåans naturprogram igår kl 19.00. Om vargen Storm och hans flock. I en nationapark i norra Kanada. Man fick se hur dom jagade bufflar för att föda sig. Och det var inte det enklaste. Det var inte alltid som vargarna avgick med segern. Sen såg jag "Barnmorskan i East End" och efter det "The hour". Strax före midnatt blev det sängen.
 
Idag ska jag betala räkningar och sätta in en slant till Oscar som fyller sexton i morgon. Hoppas Isabel kommer efter jobbet idag. För omläggning. I morgon blir blomköp. Få se vad jag kan hitta på för sorts. Mer än penséer och pelargoner. Isabel ska skjutsa mig och plantera.
 
På FB kan jag se att Jocke var på nån flygplats, som vanligt. Annars ser jag att det fortsätter grönska här utanför. Igelkottarna är runda som små bollar. Dom ser ut att må bra och kutar omkring på sina små ben. Kanske ska jag köpa lite nötter till ekorren. Den ser lite mager ut.
 
Nu lägger jag ner för idag. Ha det så bra och hej då!
 
Kommer dom snart måntro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0