Var är solen?

Det har regnat även i natt. Igår kväll var det ett stort gäng ungdomar här utanför som krattade gräsmattorna. Vet inte varför. När dom hade lämnat området var det lika mycket löv kvar, fast dom hade hamnat på andra ställen. Man kan verkligen skratta åt det hela. Men dom verkade ha roligt i alla fall. En del jagade varandra med räffsorna under skratt och glam.
 
Sitter nu här med min kaffekopp och en äggmacka. Såg nyss att Emmerdale får backa för hockey idag. Typiskt fyran! Hade det nu varit en solig dag, så hade det passat med uteplatsstädning. Men så blir det inte tror jag. Ska snart göra en handlingslista till Samhall.
 
Har börjat på nya sockor, även det i restgarner. Bara för att ha nånting att göra. I kväll tror jag att det är sista avsnittet av "Mot alla odds". Igår slog jag av TV klockan 21. Det var när "Borgen" började. Är så trött på alla politiska filmer och serier. Det är mycket prat och prat. Ointressant tycker jag fastän serien har fått mycket fin kritik. So what? Då tummar hellre jag min bok istället.
 
Nästa vecka far jag ner på stan. Kanske Kupan för att kolla om lampor. Har varit på nätet och kollat om dom det finns en kupa typ den jag slog sönder förra veckan. Men icke sa Nicke. Jag ska också köpa plantor penséer bl a. Men måste kolla om Isabel kan skjutsa mig. Om hon har tid.
 
Ja mina vänner det var allt för idag.
 
                                                     Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0