Söndag

Steg upp sex och tog antibiotika. Sen blev det Svt play och "Smartare än en femteklassare " samt "Den unge Morse". Frukost kaffe med två limpmackor med falukorv på. Ska snart städa våtutrymmet noga. Ska flytta byrån och städa i dess lådor. Ska alltså göra klart så tvättmaskinen får en egen plats. Måste göra det idag eftersom jag ska till Sunderby sjukhus i morgon. Ska fotografera mina ögonbottnar. Så ska jag på apoteket där samt ta ut pengar i bankomaten.
 
Solen är framme. Igår gick jag barbent till tvättstugan utan att frysa. Men än har jag snö kvar på uteplatsen. Igår vann Sverige över Tjeckien i hockey. Tack och lov får man säga.
 
Har tagit fram ett torskblock ur frysen. Jag ska göra fiskpinnar (sorts of) och koka potatis. Gör så jag kan värma i morgon då jag återkommer från sjukan. Gäller att tänka framöver. Har snart stickat färdigt första sockan av två i restgarner. Blir petigt att göra nästa socka likadan. Men det blir nog bra. Jag har mycket restgarner så det blir många sockor.
 
Vi går mot ljusare tider och kvällarna blir ljusare och snart är det ljust dygnet runt. Skönt!
 
Nu blir det städning. Ha en bra dag ni fina.
 
                                        
                                           
   Folkracetider på sent åttiotal. Jocke och Esko i förgrunden. Där bakom Gunvor Teilus, Anki Stokke och Rickard Hedman. Det var tider det. Denna bild var med i Teknikens Värld. Med ett reportage om Kåbdalis och folkrace.
                                 Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0