Och därmed basta

Torsdag morgon med sol, sol, sol. Aldrig blir man less. Vaknade vid sextiden och tog en banan tillsammans med två pamol. Snart in i duschen och sen möta en ny dag.
 
Gjorde pannbiffar igår och åt två med potatis till. Idag gör jag tunnpannkor till lunch och till middag äter jag pannbiff igen.
 
Till lunchen ser jag på TV. Emmerdale så klart. Igår eftermiddag satt jag ute i solen för att ladda med D vitamin. Ska visst vara nyttigt. Men man behöver väl överdriva. Fortsätter sticka och jag är inne på socka nummer två i olika nyanser blått med smala vita ränder mellan de blåa fälten. Kanske blir till Jocke eller Oscar. Bara för att ha nåt att göra. Måste köpa en ny pocket då den sista är slutläst.
 
I Stockholmstrakten är dom inte kloka. Tänder eld på bilar och hus. Kastar stenar på brandmän och polis. Idioter! Precis som det skulle bli nåt bättre av detta. Och dom som gör det får ju inga straff om dom nu ens åker fast. Då tycket jag att, är det folk som har kommit hit för att slippa krig elände  och nu är här och ställer till bråk, då får dom fara hem till landet dom kommer från. Vi har nog mycket knäppskallar här ändå. Och dom knäppskallarna kan fara till länder där dom gillar att bråka. Basta!
 
Nu in i duschen och sen frukost. Ha det nu bra idag. Hej då!
 
                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0