Glad är jag

Börjar dagen soligt men har för mig att den ska sluta molnigt. Fredag är det också. VM i ishockey börjar och Sverige står som värdland. Vi startar med en match mot Schweiz, på Globen tror jag.
 
Igår var jag i alla fall flitig och var ut i förrådet och stökade om där. Städade också ett skåp i rummet och bar ut en kartong med skit i samma förråd. Hängde bort vinterjackan och tog fram vårjackan. Och då kollade jag ut genom fönstret där stora lapphandskar föll  från himlen. Upplyftande!
 
Nu kan jag i alla fall meddela att jag har köpt en tvättmaskin. En Siemens frontmatad. Den kommer till mig på tisdag. Blir också installerad  men det var inte gratis, och vad är gratis nu för tiden. Gjorde ett hål i börsen men oj vad glad jag är. Sista tvätten i tvättstugan sker i morgon. Ja nog kommer jag väl att tvätta där nån mer gång. Mattor och sånt. Måste möblera om i badrummet så jag får fram platsen där maskinen ska stå. Just nu står där en byrå. Nu är första målet i min sparplan klar. Sen ska jag spara till mina möbler. En fåtölj, ett runt bord med tillhörande stolar och ett vitrinskåp.
 
Min ängel var här och plåstrade om mig och for med lite sopor igår. Stickade färdigt sockorna jag har hållit på med. Nu har jag börjat på nya sockor i restgarner. Och dom ska Pernilla få, äntligen.
 
Idag blir det isterband med rödbetor. Mums! Ikväll vet jag inte vad det är på TV mer än hockey. Får kolla upp det sen. Jag önskar er en fin dag med sol och värme och en försmak av det som komma skall.
 
    Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0