Den första sommardagen

Ja så var det då fredag igen. Och jag är uppe med solen kan man säga. Ser att igelkotten har ätit upp kattmaten. Det är ju praktiskt med dessa portionspåsar. Igår började jag med uteplatsen men slog en hink vatten över tårna så jag fick avbryta, och ringa Isabel som kom och gjorde nya bandage. Vad hon ska tycka jag är en besvärlig mamma. Man kan ju inte ha blöta omslag. Ska försöka göra färdigt idag. Det blir på eftermiddagen efter Emmerdale och Holby City.
 
Gårdagskvällen tillbringade jag mellan mello och hockeyn. Hade väntat på förlust mot Kanada men matchen gick till förlängning och straffar. Och Sverige vann!!!!!!!!! Nu blir nästa match mot Finland. Men jag säger som Jocke  "Vem bryr sig om VM, vi vann ju SM".
 
Blir en härlig dag i dag. Det är detta väder jag har väntat på. Sol och värme. Har nyss inmundigat en leksands med ost på samt en kopp kaffe. Mums! Nu ska jag njuta av resten av dagen. Ikväll kanske det blir Let´s dance om inte ettan visar nåt bättre.
 
En flaska limoncello har jag kvar i kylen. Kanske jag dricker ett glas i kväll för att fira den första sommardagen. Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0