Äntligen sol som värmer

Hade en trevlig dag igår med Jocke och Pernilla. Dom dök upp bara så där när jag just hade kokat köttsoppa med klimp. Dom hade tre hundar med sig. En gravid Hedvig, Milla och Ralph. Pernilla gjorde i ordning mina rabatter så jag bara har att sätta plantor. Jag satt bara där och pekade med hela handen. Hon räffsade gräsmattan så nu har jag bara att städa decket och lyfta ut möblerna. Sen befriade hon mig från en massa sopor. Jag har bara två kassar tidningar som Isabel ska få ta idag.
 
Solen skiner idag så det blir en perfekt  utedag. Ställer ut tvätthängaren också och det kan bli en maskin tvättad. Det är ju inget Emmerdale idag pga hockeyn. Sverige spelar mot Kanada och det skulle förvåna mig om Sverige avgår som segrare. Dom har inte visat nåt sånt spel hittills detta VM.
 
Ikväll är det mello igen. Ytterligare tio finalister som ska utses. Min egen kväll blir väl med läsning i sängen. Nu ska jag göra frukost. Blir väl en lingongrova med ost tillsammans med kaffe. Sen ska jag se gårdagens Holby City i play. Innan jag sätter igång med städningen. Även hallen ska bli städad idag. Och få en annan matta eftersom den som ligger där ska ut på decket.
 
 
Hej för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0