Min vänskapsdag

Fredag! Ser lite mulet ut nu på morgonen men dom har lovat sol. Ca -6 grader och det kan man leva med. Sov till sju och känner mig utvilad, just nu i alla fall. Nyklippt är jag och det känns så härligt. Nu när jag har duschat behöver jag bara ruska på skallen, så är jag friserad. Det betyder att Isabel kom och klippte mig igår samt att hon la om mina tår. Hon avslutade det hela med att hon dammsög noggrant. Jag känner mig riktigt bortskämd.
 
 Internationella kvinnodagen är det idag. Synd att det ska behöva vara en speciell dag för kvinnor. Jag är väl inte nån feminist direkt, tycker att alla är lika, man som kvinna. Det enda jag kan bli sur över är att det inte är lika lön för samma arbete. Men nu är det ju så att det ska vara speciella dagar. T ex semmeldagen, kanelbulledagen osv. På radion sa dom att det numera ska vara hela veckor i stället för dagar. Pajveckan t ex. Hm!
 
Skulle tvätta idag men måste ändra tiden eftersom jag ska till doktorn den tiden. Orkar jag ska jag också till Storheden och handla.
 
Nu mina vänner önskar jag er en fin fredag. Vi höres och hej då!
 
                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0