Många pengar kostar det

Blir nog en fin dag idag också, med -5 grader. Överlevde mello igårkväll. Men nog var det en tråkig tillställning med låtar som liknade varandra. Det proffsigaste framträdandet var Anton E med två kompisar. Bäst på dans i alla fall. Jag fäster mig vid dansnummer, pga att jag är intresserad av dans. Roligaste nummer var gubbarna. En låt man blev glad över. Sen kan jag inte fatta varför vissa länder från Europa skulle rösta i den svenska uttagningen. Helt kasst tycker jag. Vem har bestämt detta? Till syvende och sist tycker jag att dom kan flytta hela tävlingen  till TV4. När jag nu hörde att räkningen på den svenska uttagningen är  15 miljoner, passar den bäst i fyran tillsammans med all annan skit. Den stora finalen i Malmö kostar 125 miljoner. Det ska vi som löser licensen betala. Fy för den lede!!!!!!!!
 
Fick ett boktips av Karin Mannheimer i morse. "Vi som kom över havet"  skriven av Julie Otsuka. Verkar vara jättebra med en viss dokumentär berättelse i romanform. Tror jag t o m köper den. Skit sparandet!.
 
Idag kommer Isabel hit och lägger om. Det blir efter det att hon har slutat jobbet. Jag är så nöjd över mitt korta hår. Så skönt det är. Nu ska jag sätta på TV ock kolla om det är nån vintersport idag. Igår visade fyran sprinten. Ni kan ju förstå hur mycket reklam det var. Men jag fick bli glad över Emils vinst. Han är så bra. Och så glad. Alltid ett leende hur det än går.
 
Byter stol och rum nu. Ha en bra dag! Hej då!
 
                             
                                             
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0