Idag är det också sol och plusgrader

Nu tar jag en stund med bloggen innan det är sovdags. Lagom till melodiskrysset kom Alec hit. Han skulle vänta här på sin pappa som inte var riktigt frisk. Han åt lunch här och pappans flickvän hämtade honom vid 14.30 tiden. Oscar hann också titta in. Han var hos en kompis här på Björk och hämtade sin kvarglömda tröja. Han skulle ner på stan en sväng men kommer kanske hit senare. Ja ungarna har ett strängt scema nu för tiden, då dom ska uppfylla allas behov.
 
Såg damernas skidtävling från Falun. Men har nu beslutat mig för att sluta se på det. Hur roligt är det att se  när det är samma som vinner hela tiden. Det gäller även herrarnas tävlingar. Finns roligare att göra. Och världsmästerskapen kan vi väl kalla norska mästerskapen. Och sen veta att andra som ställer upp är bara inbjudna att delta. För syns skull. Ingen annan har ju en chans.
 
Ikväll ser jag Lasse Cronérs program och Mr Selfridge. Håller på att göra en handlingslista till Samhall i veckan. Påskmat som jag inte köpte igår. Köttfärs och kyckling t ex. Matte kommer hit i påsk och då ska vi äta gott. Sill och ägg bland annat. Janssons, köttbullar och kycklinggryta med svamp, skalade tomater och grädde. Smaskens!!!!!!!!
 
Jag är en riktig klumpeduns. Pga mina reumatiska fingrar tappa jag saker hela tiden. Nyss tappade jag mobilen som gick i flera bitar. Efter många om och men fick jag upp bitarna från golvet med tången. Och jag lyckades sätta ihop den till slut. Jag är glad att jag kan skriva på datorn. Att skriva med en penna nu är svårt. Får se om det ger sig. Men jag får nog hålla mig till datorn. Synd att inte alla mina bekanta har dator. Får väl ringa till dom som jag brukar skriva till.
 
Ska söka mig nåt att äta nu innan TV börjar. Ha en bra lördag kväll. Hej då!
                            
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0