Ännu mera sol

God morgon mina vänner. Fortsatt kyla men det kan bli lite varmare mitt på dagen. Värken håller i sig idag också. Skulle ju göra så mycket nyttigt, men får vänta med det. Kan inte ens öppna en nyköpt Ajaxflaska så jag kan skura toalettstolen. Jag brukar göra det varje morgon men idag går det inte.Nu står den på bordet och väntar på att nån ska komma som kan hjälpa mig öppna den. Får se hur länge det blir.
 
Igår såg jag den svenska kocktävlingen, Efterlyst samt Chicago fire. Ikväll blir det nog hockey på nian. SAIK spelar mot Brynäs i Gävle. Blir att hålla tummarna då. Önskar att mitt lag tog fyra snabba vinster så att dom fick vila innan nästa motståndare. Visst får man önska?
 
Blev bra när samhall handlade igår. Blir nog att be dom nästa vecka också. Och sen kan jag fara på en liten shoppingtur i slutet på veckan. Stoppar en Kungen av Danmark i munnen. Dom är sockerfria. Har nog funnits länge. Redan när jag var barn fanns dom.
 
På radion är det norrbotten för hela slanten. Naturligtvis skryter dom om Lulehockey som vann över Frölunda går. Precis som jag skryter om mitt ♥ lag. Igår var det sprint i Drammen men det gick inget bra för Emil J. Han har ju redan vunnit sprintcupen, så det gör inget. Men jag skulle önska att han vann allt. Majorov är i VM-final i konståkning. Canada är värdland (staden heter London). Ännu nåt att skryta om när man bor i Luleå. Annars är jag inte så mycket för att skryta.
 
Nu har jag sparat 1300 men det är långt till 7000. Ska ju sätta ut mitt furubord med stolar på blocket. Kan väl få lite för det. Och ingen vinst på postkoden.
 
Ha det bra och hej då!                 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0