Vilken konstig natt

En helt konstig natt. Efter klockan 01.00 har jag bara slumrat. Ingen värk att tala om så jag kan inte skylla på det. Men jag har vaknat hela tiden. Känns konstig i magen. Får nog trappa ner med värktabletter. Min mage har ju tålt det mesta men nån gång ska det väl vara nog. Få se om jag kan uträtta nåt nyttigt i dag.
 
Satt ute i solen en stund igår eftermiddag. Fick sällskap av en granne en stund. Hon berättade att tanten som är granne ovanpå mig, hade hört att kvinnan som blev misshandlad här utanför, hade skrikit så förfärligt. Tanten hade öppnat dörren och lyssnat, men inte ringt till polisen, för hon trodde inte dom skulle bry sig. Konstig inställning tycker jag. Om jag vaknar mitt i natten av att nån skriker i trappen, så förstår jag att nåt är fel och ringer väl polisen. Eller?
 
Ska snart ringa samhall och beställa varor. Hoppas dom har jordgubbar. Är så förskräckligt sugen. Solen är framme så då blir det väl att sitta ute en stund. Igår blåste det så myggen höll sig borta från mig. Skönt!
 
Nu önskar jag er en fin dag! Ciao, ciao!
 
                                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0