Sommarlov

Börjar med att erkänna att jag var lat igår. Först var jag på VC för omläggning och ett besök på apoteket och sen hem. Var tvungen att se TV4 play och Emmerdale som jag missade. Det var ju så spännande i handlingen. Sen fram med köttet från frysen till middagen. Matte skulle ju komma och vi skulle äta tagliatelle med gorgonzolasås.
 
Om jag sen backar en dag så måste jag berätta att jag såg firandet från Skansen, alltså nationaldagen. Jag såg mest detta program för att jag skulle få se Mando Diao. Dom framförde en dikt av Gustaf Fröding, En sångarsaga, som dom tonsatt. Det var både Björn Dixgård och Gustaf Norén som sjöng. Det var andra artister också som sjöng.Och hör och häpna alla sjöng på svenska. Passar väl bra på nationaldagen.
 
Gårdagens tv program hade inget bra att bjuda på. Vi började så stort att kolla fotbollen mellan Sverige och Österrike. Värdelöst kan jag säga. Sverige förlorade med 1-2. Den svenska målvakten är ju kass. Vi såg bara första perioden och sen såg Matte en film och jag intog sängen.
 
Nu fundrerar jag på frukost. Tvättmaskinen är igång, Matte sover på soffan. Det har regnat i natt. Men nu är solen framme då och då. Återstå att se vad som händer för mig idag. Det är ju bröllop på TV men jag kan säga att Matte inte är intresserad. Och mig kvittar det. Ha en bra dag och hej då!
 
  Ska det bli slagsmål eller ska dom dela på maten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0