Regnig natt

 
Inatt när jag var uppe för att ta några värktabletter såg jag en kotte som var på uteplatsen. Han kliade sig med sina bakben, hela tiden. Kan tro att han har loppor eller nån sorts kvalster. Har läst om att kottar som är hungriga är mer benägna att få kvalster. Men det kan väl inte vara så att dessa kottar är hungriga.
 
 
Regnat har det i natt. Behövs nog lite blött för marken. Nu är det uppehåll men ingen sol ännu. Jag har inte kommit mig för att städa. Det känns inte så viktigt. Orken tryter. 
 
Igår kväll såg jag Lewis. Bästa deckaren nu på TV. Tycker om den gamla sorten då man får spana själv efter den skyldiga mördaren. Och så vill jag inte att det ska var så blodigt och våldsamt. Därför passar Lewis mig.
Lewis var ju medarbetaren till Morse. Morse dog ju (även i verkligheten). Nu jobbar han ihop med Hathaway, en smart snut.
 
Snart ska jag göra plättar till lunch. Eller tunnpannkakor som jag som sörlänning säger. Plättar heter det i norrbotten. Sen blir det väl några varv stickning på sockorna, som snart är klara.
 
Ha en bra söndag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0