Jordgubbsland

Började dagen med en kopp kaffe och en  limpostmacka. Sen en dusch och så kom Isabel för avfärd till VC och omläggning. Hemma igen kokade jag några småpotatisar samt stekte lite kassler som jag åt tillsammans med melon och tomater. Såg sen Tillbaka till Aidensfield innan jag dammsög och hamnade vid datorn där jag sitter nu.
 
Tänk att veckan snart är slut. I morgon fredag och helg. Isabel tog bussen till Skellefteå där hon ska träffa en kompis. Hon kommer hem i morgon. Ni ser vad jag håller rätt på barnen. Hm! Imorgon startar Piteå Summergames och Tova ska vara där och spela med sitt lag. Det blir till att hålla tummarna då. Synd att jag inte kan vara där och heja.
 
Ska snart in på Fyran play och se om man kan kolla på Foyle´s war. Beror på hur snabba dom har varit för att flytta det till play idag.
 
Vädret i dag är halvmulet efter att ha kommit en regnskur i natt. Men det är ju varmt i alla fall. I morgon har jag bestämt att fara och få mig en bok. Hoppas dom har jordgubbar också, för dom jag köpte igår är slut. Tur att jordgubbssäsongen är kort. Annars skulle jag bli ruinerad.
 
 
Skulle vilja ha ett eget land. Där skulle jag bara sitta och smaska.
 
Nu äter jag lite melon i väntan på bättre snask. Ha en bra dag och hej!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0