En ganska mörk dag

 
Dagen började som en mulen dag och i natt har det regnat förstår jag av pölarna. Men jag känner mig utvilad. En limpmacka med falukorv och tomat sitter fint tillsammans med kaffet. Ser sen Banks på SVT play. Radion står på och skvalar som vanligt. Idag blir det en riktig läsardag i sängen. Lite enklare matlagning bara för att stilla magens hunger.
 
Ibland kan jag sakna livet förut. Livet med mina barn och ända bort till barndomen. Jag drömmer om det ibland i mina nattdrömmar. Men nu är livet ett annat, mest bara ensamhet. Och jag måste ju förstå att mina föräldrar är borta och mina barn lever ett eget liv. Mest synd om dom, som när dom blir gamla och får förstå att dom inte är medelpunkten i livet längre.
 
Igår såg jag ett gammalt avsnitt av Morse. Jag har säkert sätt det förut för länge sen, men det är borta i mitt minne så jag kunde se det, för jag mindes inte vem förövaren var. Därför skippade jag Banks och såg det idag.
 
Två engelska gentlemen som jagar brottslingar. Morse med sin röda Rover och den smarta Banks som håller sig borta från datorns värld. Dom påminner verkligen om varandra.
 
Ja mina vänner nu ska jag njuta av denna mörka dag i nattlampans sken. Ha det bra och ciao!
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag gillar verkligen kommisare Banks, ja de flesta engelska deckare är bra, har läst alla böcker om Banks, de kan jag rekommendera. Ja visst ändrar sig livet allt eftersom, och det är väl naturens gång att man blir mindre behövd ju äldre barnen blir, men det är svårsmält - det kan jag hålla med om, imorgon är vi inne i Juli, hujeda vad dagarna rullar på, nu ska inte mitt norrbottniska svårmod ta övertaget här - men visst finns tankarna på mörkare kvällar som snart gör sig påminda, nej man ska väl leva i nuet och njuta av dagarna, önskar dig fina dagar i juli.

2013-06-30 @ 17:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0