Den tionde

Då blev det måndag igen och jag började dagen med ett besök på VC för omläggning av tårna. Isabel skjutsade mig dit och hem. Tårna såg mycket bättre ut så jag tror på ett slut nån gång. Gjorde korvgryta och lunchade med Isabel och Matte innan Matte for till Sunderbyn och Isabel på sitt jobb. Kollade Emmerdale och Holby City och sen en middagsvila.
 
Nu blir det disk och lite stök i kök. Björktrast är fåglarna som angriper skatan. Dom skiter nåt fruktansvärt mycket. Och igår fick jag storstäda på uteplatsen pga denna skit. Såg i en fågelbok hur dom ser ut och heter. Kan inte säga att dom var en angenäm bekantskap. Varken för mig och den skuttande skatan. Igelkottarna äter med god aptit. Inatt har dom ätit kokt ägg och tonfisksallad samt kyckling.
 
Regnet kom vid lunchtid. Och det var inte måttligt vad det vräkte ner. Gårdagen bjöd på sol och värme och nu har myggorna kommit. Några myggbett har jag fått. Kliar som bara den. Ska nu göra en handlingslista om vad jag ska beställa i morgon. Jag längtar efter glass otroligt mycket.
 
Smaskigt och kanske med jordgubbar ! Ha en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0