Ännu en soldag

Onsdag med en mage som inte känns så skön. Men det är bättre än igår i alla fall. Och nu har Samhall kommit med mina varor. Däribland jordgubbar, bananer och vattenmelon. Mitt godis. Skit detsamma med magen. Här ska smaskas idag. Jordgubbarna är sköljda och väntar nu på att ätas.
 
Än har jag inte städat. Och idag blir det nog inte heller. Solen lyser upp min omgivning och det är väl så att jag ska ta till vara såna dagar. Städa kan man göra när det är dåligt väder. En tvättmaskin kan jag köra idag. Det är så långt jag kan sträcka mig.
 
Igår kväll blev det TV för hela slanten från 21.00. Morden i Midsomer, nya avsnitt och sen Bates Motel. Ikväll är det väl inte så mycket att se. Foyle´s war visas på fyran med avbrott för nyheterna. Skitkanal som jag brukar avstå ifrån. Synd att det inte är en kanal som man kan slippa betala för. Själva serien är ju bra med lite nostalgikänsla.
 
 
Hoppas jag hittar nåt annat att se på. Nu måste jag fara och handla mig en pocket. Såg att Kvantum hade två för 79 kronor. Men då gäller det att veta vad jag kan läsa. Som jag inte läs ännu. Fredag kanske jag far till Storheden för shopping.
 
Idag ska jag slå en signal till Vivi i Örebro. Fick veta av hennes dotter att hon ligger på sjukan. Väntar tills eftermiddagen efter alla ronder och behandlingar. Hon har ju varit så hängig en tid. Hoppas det blir bra med henne.
 
Hoppas ni är friska och krya. Ha det bra och hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0