6 juni

Sverigeresan idag går mellan Helsingborg och Abisko. Varför? Jo det är en röd dag mitt i veckan och Pejje Johansson, som håller i detta program på P4, underhåller med musik och prat. Få se om dom kommer fram innan tiden går ut. För egen del reser jag ingenstans. Utan jag håller mig hemma.
 
Solen tittar fram då och då, men vi får se hur det blir. Bandaget på höger stortå har trillat av i natt. Tycker att det suttit länge ändå.Hade tänkt duscha men vågar inte. Då trillar väl hela skiten bort. Imorgon bitti får jag duscha innan jag far till VC.
 
Den 6 juni är det idag. Sveriges nationaldag. För att vara i norr har ju sommaren kommit tidigt. Grönskan breder ut sig. Häggen har slagit ur sina blommor och syrenen är på gång. Underbart med sommar. Igår hade jag TV- kväll fastän jag hade tänkt låta TV vara avstängd. Först såg jag Uppdrag granskning, sen The ice cream girls och avslutade med Chicago fire. Sen sov jag fram till tvåtiden, men sen oroligt och steg upp sex.
 
Eventuellt kommer Alec idag och håller mig sällskap. Fritids har stängt men Isabel jobbar. Vi får väl se hur det blir med detta. Har inget planerat för dagen. Bara slöa alltså!  Hoppas ni får en skön sjätte juni med sol och värme. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0