Ny månad

Den första juli är det idag. Regntunga skyar hade jag tänkt skriva men riktigt så illa är det väl inte. Det är i alla fall inte kallt. Har varit på VC för omläggning och än är det inte klart strumpa av. Jag längtar efter att få vandra med mina bara fötter i det mjuka gräset eller att få sanden rinna genom mina tår. Och nåt havsbad blir det inte denna sommar och inte nåt bad i nån sjö heller. Är det synd om mig? Knappast. Det finns dom som har det sämre än jag.
 
Birgit fyller 81 år idag och enligt heller har hon aldrig mått så bra som nu. Lyckost henne kan jag säga. Jag får vara glad för att jag inte har så mycket värk, så att jag får sova på nätterna.
 
Bäddat rent i sängen idag så då kommer jag att sova som en prinsessa. Inga jordgubbar förrän onsdag, om kvantum har då. Längtar!!!!!!
 
Isabel var tvungen ställa av sin bil nu, då hon inte har råd att laga den. Och hon som är så beroende av bil. Hur ska det bli? Jag lider med henne.
 
Ska nu lägga mig och läsa en stund och säkert blir det en middagslur också. Sängkläderna är i tvättmaskinen. Livet är stenkul så hej då!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0