Hamburgare special

Har gjort min vanliga varubeställning för denna vecka. Jordgubbar och galiamelon står högst på listan. Igår kväll hade jag som vanligt ont i tårna men nu har det gett sig. Skönt när jag slipper värken. Jag kan inte koncentrera mig på nånting när det värker.
 
Har tvättat en maskin och hängt upp på tork. Kanske jag dammsuger sen efter lunch. Ingen vinst ännu på postkoden. Så inga möbler köpta heller. Men än har jag drömmar om vinst och nya möbler. Drömmen om mattan är lika avlägsen om än det inte behövs en vinst för detta. Innan sommaren hade jag flera drömmar. Bland annat att gå på nån loppis och en auktion. Det kan jag glömma. Ha,ha vilka larviga drömmar! Bäst att sitta här hemma och glo in i väggen. Då är man då minst till besvär för omgivningen.
 
På tisdagkvällar ska det vara allsången, morden i Midsomer och sen Bates Motel. Men jag såg att det skulle vara Håkan Hellströms konsert klockan 21 i kväll. Allt detta på ettan. Hm? Får se hur det blir. Ska smaka gott. Jag vill inte ha bröd till hamburgare. Min pappa  hade en specialare när det gäller hamburgare. En limpskiva, salladsblad, tomatskiva, dressing och ett stekt ägg. Min specialare är denna
 
 
Ha det så bra och hej då.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0