Don Henley 65 år idag

Ja idag fyller Don Henley 65 år. Han kommer från Texas i USA och var med att bilda bandet Eagles 1970. Mest känd som låtskrivare och trummis. Eagles slutade 1980. Eagles bästa låt enligt mitt tycke är Hotel California. Grattis till Don Henley på födelsedagen.
 
 
Har gjort uppehåll i bloggandet i två dagar. Mest för att jag skulle vara social med Matte där han var här och hälsade på. Vi gjorde annat i stället för att sitta vid datorn. Bland annat lagade vi mat tillsammans. Till lördag lunch blev det torsk i dillsås och till middag köttfärssås med tagliatelle. Söndag lunch korvgryta med mycket grönsaker och till middag chili. Vi hade igelkottarna som matgäster båda dagarna. Samt en fiskmås (undrar var han kom ifrån). Trevligt med sällskap. Alec vill också ha sällskap av Matte så han var här från lördag till söndag eftermiddag.
 
Igår kväll när jag blev ensam såg jag Foyle´s war innan jag däckade. Sitter nu med min frukost vid datorn och ska snart in i duschen. Ringa och beställa en taxi till 10.30 för färd till VC och omläggning. Så länge som jag måste fara till VC två gånger i veckan är det tji sparande för mig. Det kostar att åka taxi.
 
Önskar er nu en fin dag med solsken och värme. Solen ser jag men värmen är det dåligt med än så länge. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0