Ännu en dag med Alec

Dags att gå till sängs nu. Varit en dag med Alec och det har varit trevligt kan ni tro. Nu är han hemma men kommer vid tre från fritids i morgon. Isabel jobbar till 20,00 i morgon.
 
Blev glatt överraskad i kväll då jag fick se Owe Thörnqvist på TV. Han måste vara över åttio nu. Kommer ihår då vi bodde på Kungsängsgatan i Uppsala. Då kom min bror Björn hem med en pojke några år äldre än honom. Denna kille var hungrig och proppade i sig allt han såg var ätbart. Minns denna magra pojke med gummistövlar och trenscott. Han sa att han gick på allmänna läroverket och Björn hade träffat honom på boxningsklubben. Han kom ofta och hälsade på. Alltid i samma klädse. Han cyklade på en gammal cykel som knappt höll ihop. Hungrig var han alltid. Min bror är död sen några år men jag kan undra om killen kommer ihåg detta. Killen var ju naturligtvis Owe Thörnqvist. Sångerna han började skriva handlade alltid om Uppsala. Engelska parken,  Dragarbrunn, Svartbäcken, Vittingeparken osv.... Det var tider att komma ihåg.
 
Har beställt taxi till 13.15 imorgon för omläggning. Då behöver jag inte stessa så mycket på morgonen.
 
  Här en bild på en ung Owe. Han var bra på att boxas. Har för mig att han hade tänkt bli jurist. Men musiken tog överhanden.  Hej då för idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0