Pia Sundhage

Pia Sundhage, jag säger bara det. Hon fick igår pris som världens fotbollstränare  för kvinnor. Men jag kan sträcka mig så långt, att hon är världens bästa alla tider för både kvinnor och män. Och igår när hon fick priset och skulle hålla tacktal sjöng hon en sång istället. Säger inte det allt. Och nu är hon i Sverige och ska träna våra kvinnor. Hur det än går är hon bäst.
 
Hörde på radion i morse att det ska bli snö. Därför travade jag iväg klockan sex med ett sopberg. Jag kan säga att rulatorn var nedlastad. Men nu är det gjort. Hade tänkt ringa till Samhall för att få lite varor från Kvantum i morgon, men jag tror jag far till Willys i morgon istället.
 
Idag ska jag stuva blomkål. När jag nu har ett blomkålshuvud i kylen, varför inte laga till det. Kanske jag steker bacon till detta. Blir min middag. Hamburgare med sallad blir lunch. Sen stickar jag lite, ser Emmerdale och kanske tar en lur. Perfekt eller hur?
 
När jag var på min morgonpromenad kände jag hur skönt det var ute. Hade mina tår varit i ordning hade jag nog gjort en längre promenix. Men får vänta tills den dagen kommer. Känns i alla fall bättre än på länge.
 
Skulle inte vara så dumt med lite sällskap. Ganska ensamt nu för tiden. Tur att ni finns mina vänner och att TV och radio är i funktion. Ha nu en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0