Livet flyter på

God morgon så här på förmiddagen. Jag sov länge idag och det var skönt. Har känt mig så trött den sista tiden. Såg idrottsgalan och den höll på till fram emot 22.30-tiden. Sen blev det sängen för mig.
 
Matte ringde nyss och sa att FK hade ringt och sagt att dom sätter in pengar på hans konto. Jag tror att han har oroat sig för detta. Det är ju länge sen han fick sista lönen och räkningarna ska ju betalas, om än man är sjuk. Sen är det ju inte billigt med alla mediciner och sjukvård. Skönt för honom att allt flyter på.
 
-14 grader nu och det ska bli lite halvmulet varvad med sol. Just nu väntar Emmerdale och sen att ta ner stjärnan. Det sista på julen. Dammsög och dammade igår. På matbordet la jag den nya duken och det blev riktigt snyggt. Färgglatt i alla fall. Nu är det bara tulpanerna som fattas.
 
Längtar efter nytt garn och ska köpa det på fredag då jag ska veckohandla. Var in på nätet och kollade garner. Men hittade inget som jag skulle vilja ha.  Om nu inte ICA Maxi har så får jag beställa nåt. Vill ha nåt i blått tror jag.
 
Till middag igår åt jag köttbullar och till lunch idag äter jag upp dom som är kvar i kylen, tillsammans med stekt vitkål och lingon. Ni ser vilken konstig mat jag äter. Men ni vet ju vad Kajsa Varg sa.
 
  Ha en fin dag. Varje dag kommer vi närmare våren. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0